Blok boven pagina

vvv

VVV

In het Museum Jan Heestershuis zijn een VVV-agentschap en museumwinkel gevestigd. Hier kunt u o.a. cadeau-kaarten, fiets- en wandelkaarten, Schijndelse producten en cadeauartikelen kopen. Ook kunt u hier met allerlei vragen over toerisme en recreatie Schijndel en omgeving terecht. Meer informatie www.vvvschijndel.nl

VVV

Een bezoek aan Museum Jan Heestershuis, de Glazen Boerderij bewonderen, een fietstocht maken door het natuurrijke buitengebied, of genieten van alle kunst in de openbare ruimte. Voor een bijzonder dagje weg ben je in Schijndel (in de volksmond ook wel Skèndel genoemd) aan het juiste adres.

In het natuurrijke buitengebied van Schijndel zijn veel cultuurhistorische landschapselementen bewaard gebleven. Wandel of fiets door de aangrenzende natuurgebieden Wijboschbroek en Smaldonk en geniet van de uitgestrekte weilanden, poelen, bossen en populierweiden.

Kunst- en cultuurliefhebber? Ervaar in De Glazen Boerderij de Schijndelse geschiedenis in een modern jasje en kom in Museum Jan Heesterhuis alles te weten over het werk en leven van deze bijzondere Schijndelse kunstenaar. Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan een van de gezellige cafés en restaurants in het dorpscentrum.